Beko WUE 8622 XCW Elöltöltős mosógép

Beko WUE 8622 XCW Elöltöltős mosógép
Típus Automata
Kivitel Elöltöltős
Energiaosztály (A+++ - D) A+++
Centrifugálási hatékonyság B
Kijelző Van
Szárító funkció Nincs
Késleltetett indítás/befejezés Van
Mosás
Mosókapacitás 8 kg
Éves energiafogyasztás 175 kWh/év
Vízfogyasztás 42 liter/ciklus
Centrifugálás Van
Centrifuga fordulatszám 1200 ford./perc
Gyors mosás Van
Pamut mosás Van
Gyapjú mosás Van
Zajszint
Zajszint mosásnál 54 dB
Zajszint centrifugálásnál 74 dB
Méretek
Szélesség 60 cm
Magasság 84 cm
Mélység 55 cm
108 000 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek
ulajdonságok :
StainExpert program > 24 különféle koszfolt maradéktalan eltávolítása : Tegye félre a fehér ecetet, a citromlevet és a mosogatószert. Ezek a konyhára tartoznak, a foltos ruha pedig a mosógépre és a StainExpert programra. Legyen bár kávé, ketchup, csokoládé, smink vagy vér, a StainExpert kifejezetten 24 különféle koszfolt eltávolítására készült, így nem kell többé előkezelnie semmiféle foltot.
Xpress Super Short 14 Min program >> 2 kg tiszta ruha 14 percen belül : Nem igényel minden ruha intenzív mosást. Néha egy gyors mosás pont elég. Az Xpress Super Short 14 Min program jóvoltából akár 2 kg szennyes is kimosható mindössze 14 perc alatt. A 2 kg nem tűnik soknak, de ez kb. 20 pólónyi szennyes! Ez több mint elegendő ahhoz, hogy tiszta ruhában kiléphessen az ajtón.
AntiCrease® >> Gyűrődésmentes mosott ruha : Ha a vasalás nem a kedvenc hobbija (valakinek az?), ismerje meg az IonGuard® technológián alapuló AntiCrease® funkciót. A ciklus végén rendszeresen megforgatja a dobot, hogy a ruhákat frissen és gyűrődésektől mentesen tartsa. Ez kevesebb vasalást jelent az Ön számára, így többet foglalkozhat azzal, amit szeret.
AquaWave® >> A ruhák hullámszerű mozgatása a dobban a gyengédebb kezelésért : A mosás megterhelheti a ruháit. Ezt küszöbölik ki az AquaWave® rendszer hajlított ajtóüvege és speciális kialakítású lapátjai, amik a dobban hullámszerű mozgásra késztetve gyengédebben kezelik a ruhákat és a mosási teljesítményt is javítják. Legközelebb, amikor valaki dicséri a ruháit, az Ön válasza - „Ó, ez csak az egyik régi rongyom - akár igaz is lehet.
Hygiene+ program : Ultra-higiénikus eredmények minden hőmérsékleten
Outdoor / Sport program : Vízálló szövetek védelme
Daily Xpress program >> Mosás teljes kapacitással mindössze 28 perc alatt : Ha úgy találja, hogy a mosógépet egy örökkévalóság kivárni, amíg elkészül, próbálja ki a Daily Xpress programot. A Daily Xpress jóvoltából egy teljes adagot kimoshat mindössze 28 perc alatt, 30 °C-on. A mosás elkészül, mielőtt befejezi azt a fél órás vígjátékot, amire annyira készült.
GentleCare program : A finom pamutok hosszabban néznek ki újszerűen
Fast+ : Akár 55%-kal gyorsabb mosás
ProSmart inverteres motor : Több, mint 60 %-os energiamegtakarítás az A+++ energiaosztályhoz képest, emellett a tökéletes mosási teljesítményt a lehető leghalkabban képes nyújtani ráadásul mindezt a motor súrlódásmentesen végzi. Továbbá a hagyományos motorokhoz képest ProSmart inverteres motornak háromszoros az élettartama
SteamCure® gőz technológia:
Programok : Pamut program; Eco 40-60; Szintetikus program; Daily Xpress / Xpress Super Short 14 perces program; Vegyes program; Gyapjú / Kézi mosás program; GentleCare program; Centrifugálás és leeresztés program; Öblítés program; Sötét mosás / Farmer program; Outdoor / Sport program; StainExpert program; Hygiene+ program gőzzel; Tollkabát program gőzzel; Ing program gőzzel
Dobtisztítás gőzzel
Kiegyensúlyozatlan töltet szabályozása
Késleltetett indítás akár 0-19h között
Digitális kijelző
XL méretű ajtó
Rozsdamentes acél dob
Gyermekzár
Túlfolyás elleni védelem
Adatok
Cikkszám
572464
Webáruház készítés